Vilkår og betingelser

Ansvar

Informationerne på denne hjemmeside er af generel karakter og søger ikke at løse individuelle eller konkrete rådgivningsbehov.

Team Fårerådgivning er således i intet tilfælde ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende de indlagte informationer. Ligeledes kan Team Fårerådgivning ikke gøres ansvarlig for indhold på andre hjemmesider, som denne hjemmeside har links til.

Ophavsret

Alt materiale på dette websted er beskyttet af ophavsretslovgivningen i Danmark eller i andre lande. Det er tilladt at citere eller referere offentliggjort information i overensstemmelse med lovgivningens regler. Team Fårerådgivning skal uanset gengivelsesform anføres som kilde til oplysningerne.

Abonnement

Et Abonnement til et eller flere af Team Fårerådgivning nyhedsservices kræver en e-mail adresse. E-mail adressen bliver benyttet til at sende dig en aktiveringsmail og herefter nyhedsmails fra dine valgte Team fårerådgivning abonnementer. Du vil ikke blive tilmeldt Team Fårerådgivning før du har aktiveret dit abonnement via aktiveringsmailen.

Når du tilmelder dig et abonnement fra Team Fårerådgivning, så bruger vi dine kontaktoplysninger til at udsende information om andre af vores ydelser, f.eks. kurser.

Du kan til enhver tid ændre på dine abonnementsoplysninger på din profil eller sende en mail til post@teamfaareraadgivning.dk