Vælg dit abonnement

Abonnementstyper og digitale adgange

725 kr. ekskl. moms / årligt

Basis Plus
  • 12 Nyhedsbreve i 2022 med aktuelt nyt leveret via mail25
  • 4 udgaver af Nyt om Får – læses via login på hjemmesiden
  • Rådgivning via mail fra dyrlægen eller konsulenten
  • Benytte Webhåndbogen på hjemmesiden via login
  • Nyt om Får i papir leveret til døren

475 kr. ekskl. moms / årligt

Basis
  • 12 Nyhedsbreve i 2022 med aktuelt nyt leveret via mail
  • 4 udgaver af Nyt om Får – læses via login på hjemmesiden
  • Rådgivning via mail fra dyrlægen eller konsulenten
  • Benytte Webhåndbogen på hjemmesiden via login

375 kr. ekskl. moms / årligt

Kun blad abonnement
  • Et abonnement, hvor du får bladet Nyt om Får leveret til din dør 4 gange årligt

De kan altid og uden binding opsige Deres abonnement til udløbet af den igangværende abonnementsperiode.

Læs mere om vores abonnementsordninger her

Team Fårerådgivning tilbyder fåreavlere faglig information, som er leveret af og/eller er kvalitetssikret af fagpersoner – dvs. af dyrlæger, konsulenter og forskere.

Team Fårerådgivning tilbyder fåreavlere faglig information, som er leveret af og/eller er kvalitetssikret af fagpersoner – dvs. af dyrlæger, konsulenter og forskere.

Nyt om Får henvender sig bredt til fåreavlere, som søger faglig inspiration til arbejdet med fårehold og ideer til praktiske og tekniske løsninger på dagligdagens udfordringer. Artiklerne er skrevet primært af rådgivere og dyrlæger, som er i daglig kontakt med fåreholdere. Magasinet er på 16 sider i A4 format og udkommer 4 gange årligt. Det er muligt at abonnere på en trykt udgave af bladet som leveres via Posten.

Aktuelt Nyt for Fåreavlere leverer korte informationer tilpasset fareavlerens sæsonaktuelle opgaver i besætningen – krydret med input, som Team Fårerådgivnings dyrlæger og konsulenter møder i hverdagen under besøg hos fåreavlere i stalden, i marken, i slagtehuse og andre steder. Tanken er at levere information om de tilbagevendende højdepunkter i fåreavlen så betids, at du er godt forberedt og kan tage det med i planlægningen. Det udsendes via mail og udkommer 12 gange i 2018 – ca. et hver måned.

Aktuelt Nyt for Fåreavlere leverer korte informationer tilpasset fareavlerens sæsonaktuelle opgaver i besætningen – krydret med input, som Team Fårerådgivnings dyrlæger og konsulenter møder i hverdagen under besøg hos fåreavlere i stalden, i marken, i slagtehuse og andre steder. Tanken er at levere information om de tilbagevendende højdepunkter i fåreavlen så betids, at du er godt forberedt og kan tage det med i planlæ Rådgivning via mail er et tilbud til dem, der gerne vil have en fagperson – dyrlægen eller fra konsulenten – med på råd, når problemet er der og for at blive ekstra sikker på at man gør det rigtige. Svaret kommer inden for 24 timer og alle vore abonnenter kan bruge den service. gningen. Det udsendes via mail og udkommer 12 gange i 2018 – ca. et hver måned.

Artikelsamling på website (webhåndbog)
Såvel bladet Nyt om Får samt alle udsendte Nyhedsbreve for Fåreavlere vil altid kunne findes i lukket området på vores website www.teamfaareraadgivning.dk Og på det website findes også et artikelarkiv, så det altid er let at finde tilbage til tidligere nyhedsbreve og artikler. Vi kalder det arkiv for en webhåndbog for fåreavlere, for det er opbygget som en håndbog, hvor det er muligt at finde svar på næsten alt relevant for fåreholdet.